Cautare

337 de rezultate pentru "papa revolutionar" (3.71 secunde)
E un politician modern in substrat si revolutionar in comportament si manifestari, beneficiind de o doza ridicata de viclenie in atingerea obiectivelor.
Amicul sau, Geoana, care prin influenta socreasca a devenit foarte revolutionar, i-a reprosat barbateste lui Nastase ca n-a intocmit bine declaratia de avere.
Dar radicalismul crestin sau revolutionar nu este cu nimic mai putin stricator decat radicalismul ori comportamentul excesiv din orice domeniu.
Nu mai vibrezi de patriotism revolutionar cand asculti magistrale cuvantari si nu mai trebuie sa inveti cat otel pe cap de locuitor va da Romania in urma Directivelor Congresului al XV-lea.
De idei menite a-l confirma si rasconfirma in ipostaza draga inimii sale de Intaiul Revolutionar al tarii. Dupa ce a ajuns presedinte, creand conflicte artificiale sau exagerandu-le, Traian Basescu s-a trezit in fata unei fise a postului straine total personalitatii sale de starleta TV in permanenta cautare de scandal.
Nu mai am nici o legatura cu sistemul, dar nu poti sa fii indiferent la toate schimbarile si restructurarile ce bubuie prin mintea fiecarui ministru post-revolutionar, schimbari ce abat atentia de la adevaratele probleme ale scolii romanesti.
Pustanul care a glasuit in numele periculosilor anarhisti nu arata catusi de putin foarte razboinic, desi purta o barba de revolutionar si incerca sa ne explice ca este convins ca rolul NATO s-a sfarsit si ca organizatia trebuie sa moara.
Dupa modelul occidental, bazat pe un concept nou si revolutionar, Smile Box ofera servicii de albire dentara cosmetica non - invazive si nedureroase, la preturi accesibile, fara programare, cu rezultate imediate, intr-un mediu ambiant placut, elegant si relaxant, similar cu cel al marilor saloane de cosmetica.
Cardio Mix este un concept profesionist, cu impact direct asupra corpului si a mintii, un concept revolutionar de miscare, educatie nutritionala si psiho-fizica, cu efect anti aging demonstrabil si demonstrat.
Ion Iliescu a fost trimis in judecata in dosarul Revolutiei, iar Guvernul a cerut in justitie anularea certificatului de revolutionar.
Marcel Ciolacu l-a demis pe Mihai Dodu, secretarul de stat care i-a respins in iunie cererea de a fi declarat luptator cu rol determinant in Revolutia din decembrie 1989.
Printre aceste inovatii, functia de cascada a slotului a fost elementul revolutionar care a definit Gonzo's Quest, stabilind un nou standard pentru experienta de joc in cazinourile online.
Regizorul Mel Gibson intentioneaza sa faca un film despre viata Papei Ioan Paul al II-lea si surse apropiate lui au declarat ca acesta ar fi filmat deja sfarsitul filmului.
De aceea, trebuie sa vedem cu atentie standardele europene, sa nu exageram, sa nu fim mai catolici decat Papa“.
Elena Stan • "Pace pe pamant va fi atunci cand vom pastra Spiritul Craciunului pe toata perioada anului!" Helen Steiner Rice • "Mi-as dori sa pun Spiritul Craciunului intr-un borcan si sa ma bucur in fiecare luna." Harlan Miller • "De Craciun, toate drumurile duc acasa." Marjorie Holmes • "Bucuria este adevaratul dar al Craciunului." Papa Benedict XVI • "Voi pastra Craciunul in inima si voi incerca sa-l tin cu mine tot anul." Charles Dickens • "Nimic nu este mai trist pe aceasta lume decat un om care se trezeste in dimineata ajunului si nu se comporta ca un copil." Erma Bombeck • "Cel care nu are Craciunul in inima, nu-l va gasi nici sub brad." Roy L.Smith • "Cel mai frumos cadou de Craciun este prezenta unei familii unite ca un pachet de cadouri." Burton Hillis • "Fie ca pacea sa fie cadoul tau de Craciun si binecuvantarea tot anul!" Anonim • "Craciunul este singura perioada a anului cand oamenii isi pot urma propriile impulsuri si isi pot exprima propriile sentimente, fara retineri.
Papa Pius al VI-lea a declarat ca moartea individului este moartea creierului si nu stopul cardiac. Sunt oameni care nu au creier, dar traiesc chipurile, avand activitate cardiaca, dar intubati.
Decizia a fost adoptata cu 42 de voturi contra 38, in conditiile in care o serie de patriarhi si arhiepiscopi n-au putut ajunge la timp, iar papa Vigiliu, care initial nu fusese de acord cu o astfel de decizie, a primit domiciliu fortat si va fi obligat mai tarziu de Iustinian sa semneze actul.
Recent, Papa Francisc vorbea despre acest extraterestru numit Isus, iar media anunta ca Vaticanul pregateste un comunicat oficial pentru momentul in care existenta unei civilizatii extraterestre va fi confirmata oficial.
Acestea au marcat peste veacuri imaginea asociata evreimii si iudaismului in dogma crestina si in reprezentarile comune ale masei de credinciosi pastoriti de Papa de la Roma, dar si de Bisericile ortodoxe din Rasarit.
trotuarele Papa, cu trei borduri puse una peste alta. Pe bulevardul Cantemir, la fiecare intersectie au fost inaltate trotuarele pentru ca soferii sa nu poata parca.
google-analytics.com